Calendar

«  Iunie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Mini Profil

Miercuri 26.06.2019
04:49

[Editează profilul]

Sondaj

Apreciază munca voluntarilor din SIT:
Total răspunsuri: 13

Statistici

Salut, mă numesc Gelu și sunt zodia pești, născut la 12 martie 1998.
Sunt pasionat în mare parte de fotbal, pe lîngă el nu pot să spun că nu sunt îndrăgostit de muzică, la fel și lumea virtuală, ea ocupă o foarte mare parte din viața mea. Muzica este un glas din-ăuntrul meu care mereu mă alină și mă relaxează, amintirile răscolite pe un fundal de muzică au fost nenumărate. Voluntariatul ma impresionat nu din prima oară cînd am auzit de el însă acum simt că e ceva foarte frumos și interesant. Am început totul dintr-o glumă însă gluma s-a terminat și a început o glumă serioasă! Niciodata nu mam gîndit că pot ajunge Lider la o Asociație de Tineret. Am placerea să activez alături de coechipierii SIT, sunt foarte descurcăreți și activi și vreau să aduc sincere felicitări membrilor SIT pentru cîștigarea primului proiect numit: "Oameni diferiți uniți împreună". 
Mulțumiri tututor ce ne-au susținut pînă în ultimul moment și continuă s-o facă, căci avem foarte multă nevoie de susținerea celor din jur.


Salut, mă numesc Nicolai pentru prieteni Nicu , Kallean .Sun zodia pești născut pe 4 martie 1999.
Activez ca președinte CCE "Consiliul Consultativ Al Elevilor" din gimnaziul Prepelița,  și ca vice lider al Echipei "SIT" . Iubesc lumea activă, să comunic și iubesc  să activez ca voluntar in Echipa "SIT" deoarece am niste colegi minunați .Studiez in gimnaziul Prepelița . Am reusit să fac un proiect de voluntariat si sa creem
Echipa de voluntari "SIT" impreună cu colegul meu Gelu, sunt mîdru de aceasta.

 

 

 

 

 

 

Bună!

Deci pentru inceput,ma numesc Valentina Matei,am virsta de 16 ani si sunt tînara voluntară nascută la 30 ianuarie 1998. Sunt o fire creativă,sociabilă,ințelegătoare și energică. Ador muzica... ea aderă mai mult la o pasiune decit la un hobby,la fel ca și dansul. Sunt un suflet care stie să iubească frumosul și să prețuiască lucruririle și persoanele care mă inconjoară. Caracterul pe care îl am se datorează zodiei mele, vărsător. Este o zodie care semnifică atingerea succesului și dobîndirea victoriei. Un motto dupa care-mi traiesc viața este: "Traieste-ti visele,nu visa!".

Prietenii sunt o parte din mine, ei reprezintă centrul universului meu, pe care mă deplasez continuu .Calitățile care le apreciez la o persoană sunt: fidelitatea,prietenia și onestitatea.

Am placerea să activez alături de coechipierii SIT- "Schimbarea Începe de la Tine", sunt foarte descurcăreți și activi și vreau să aduc sincere felicitări membrilor acestui grup pentru cîștigarea primului proiect numit: "Oameni diferiți uniți împreună".

"Împreună suntem putere." - "Împreună vom ciștiga."

 

 

 

 


 

Смотри там все для ucoz очень много полезной инфы для ucoz.
Вот все о роке - социальная сеть для рокеров России
Также есть сайт, где можно посмотреть даты выхода игр без регистрации.
Также можете посетить официальный сайт Леонова и .
популярный сайт новинки игр на pc 2013 с обзорами авто.
Уделите также внимание рок сайт , лучшие рок песни